VOLLE EVANGELIE GEMEENTE 'IMMANUEL' BREDA
ACADEMIESINGEL 26-27 • 4811 AB BREDA • TELEFOON 06 313 04 558

Mediadienst

Van onze diensten worden geluidsopnamen gemaakt. Deze zijn verkrijgbaar als:
  • MP3-bestanden op USB-stick die u na afloop van de dienst kunt ophalen (USB-sticks zijn bij de Mediadienst te koop) 
  • MP3-bestanden die u op deze website kunt downloaden (MP3-service)

Voor het verkrijgen van die opnamen vragen wij een klein bedrag. Deze gelden worden gebruikt voor onderhoud en verbetering van de Mediadienst.

 

MP3 op USB-stick

Na elke samenkomst kan de Mediadienst nieuwe MP3-bestanden op uw USB-stick zetten. Dat kan ook op een later moment. De kosten bedragen € 0,50 per opname.

U kunt ook een MP3-abonnement nemen. Gedurende de abonnementsperiode kunt u dan alle nieuwe MP3-bestanden door de Mediadienst op uw USB-stick laten zetten.

De kosten bedragen:

  • € 12,50 voor een periode van een half jaar
  • € 20,00 voor een periode van een jaar
 

MP3-service

Om van onze MP3-service gebruik te kunnen maken hebt u een 'account' nodig. 
Meldt u daarom aan bij de Mediadienst. Gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier.
Na ontvangst en verwerking daarvan kunt u inloggen (zie Menu) en downloaden.

 

Abonnement

Op het formulier geeft u aan of u zich wil abonneren op de MP3-service. U kunt kiezen uit een halfjaar- of een jaarabonnement. De Mediadienst biedt u alle nieuwe opnamen in deze abonnementsperiode aan. U ontvangt telkens bericht (e-mail) als er downloads voor u gereed staan.

Na afloop van deze periode hebt u nog vier weken gelegenheid om de beschikbare opnamen te downloaden. Als u binnen deze tijd uw abonnement niet verlengt of in een 'non-abonnement' omzet (zie hieronder), kunt u niet meer inloggen.

De kosten bedragen:

  • € 12,50 voor een periode van een half jaar
  • € 20,00 voor een periode van een jaar
Iedere nieuwe gebruiker krijgt een (gratis) proefabonnement van een maand. U kunt dan testen of deze manier van werken u bevalt.

 

Géén abonnement

U kunt ook een account aanvragen zónder u te abonnerenU kunt dan op ieder moment de door u gewenste MP3-bestanden of MP3-pakketten bij de Mediadienst bestellen. 

De kosten bedragen € 0,50 per opname. Voor de pakketten gelden 'pakket'-prijzen. U ontvangt bericht (e-mail) als er een (bestelde) MP3 voor u gereed staat.

Gebruik ook voor deze deelname aan de MP3-service het aanmeldingsformulier. Kies bij 'Abonnement' de optie: 'Geen'. Uw 'non-abonnement' is geldig tot het einde van het (lopende) kalenderjaar. U kunt (kosteloos) telkens met een jaar verlengen.

 

Mediatheek

U kunt ook opnamen van eerdere diensten verkrijgen. Raadpleeg onze Mediatheek en bestel de gewenste opname(n) online.

  • MP3-bestanden op USB-stick worden per post naar u opgestuurd. Voor prijzen: zie boven. De verzendkosten worden in rekening gebracht.
  • MP3-bestanden die u moet downloaden, worden voor u gereed gezet. U krijgt hiervan bericht (e-mail). Deze bestellingen kosten € 0,50 per opname.
  • Abonnementhouders ontvangen zulke MP3-bestanden/pakketten gratis.

 

Op cd

U kunt MP3-bestanden ook op cd verkrijgen. Zij worden per post naar u opgestuurd. De bijkomende (verzend)kosten worden in rekening gebracht.

 

Aanbiedingen

De Mediadienst biedt MP3-pakketten aan van series predikingen en bijbelstudies. Klik hier voor een overzicht. U kunt deze pakketten online bestellen.